За нас

Здравейте, registerBG представлява Бизнес каталог на фирмите в България, в който ще намерите широкоспектърна селекция на фирми с различна сфера на дейност и мащаб.

registerBG не е просто католаг-списък на фирми с име, адрес и телефон за контакт, което Ви предлагат останалите онлайн каталози.

Това, с което ние се отличаваме, са много повече възможности и предимства. Ние Ви предлагаме страница, която да представя и рекламира Вашия бизнес, отсявайки и съсредоточавайки се върху най-значимата информация, която бързо ще спечелите вниманието и интереса на Вашите клиенти. Бизнес Каталог на фирмите в България е достъпен, както на български, така и на английски език, за да достигне и до чуждестранни потребители и фирми

За повече информация ТУК.

Нашата цел:
Това, което целим от registerBG, е да допринасяме за реализацията и затвърждаването на големия и малкия Бизнес, но и в същото време да удовлетворяваме нуждите и потребностите на Потребителя.
Целта ни е да сме в услуга на търговския бранш, като помагаме на тези от Вас, които желаят да развият и популяризират дейостта си сред съответна таргет аудитория. Същевременно сме направлявани и от стремежа си да предоставим на даден Потребител по възможно най-лесния, бърз и достъпен начин, това, което търси и от което има нужда.
Всеки клиет може да остави своя отзив от дадена услуга или фирма в страницата на съответната фирма в registerBG . Това ще бъде от помощ на всички, които се колебаят в избора си. Лесно може да бъде осъществена и връзка между различни фирми, които да са полезни една на друга.
Именно така кръгът ще бъде запълнен само с едно кликване – влизайки в registerBG.